Workshop: CV → interviu → jobul dorit! [DL: 3 martie]

Ai mers la interviuri în ultima perioadă şi încă nu ai obţinut jobul pe care ţi-l doreşti? De multe ori se întâmplă să fii chemat la un interviu şi, deşi ţie ţi se pare că totul a decurs bine, nu primeşti un răspuns pozitiv.

Asociaţia EDELVAIS organizează atelierul: `CV → interviu → jobul dorit!`, în care vei avea oportunitatea să afli cum să îţi redactezi CV-ul conform cu nevoile şi cerinţele angajatorului, cum să te prezinţi la un interviu de angajare şi care sunt aspectele pe care să le abordezi în timpul interviului.

Ne propunem ca în cadrul atelierului să venim în întâmpinarea dificultăţilor pe care le ai, să îţi răspundem la întrebări şi, într-un mediu interactiv, să descoperim împreună cele mai bune soluţii ce îţi pot oferi un start optim în găsirea jobului dorit.

Când?
Sâmbătă, 7 martie 2015, în intervalul 10:30 – 15:00.

Unde?
Bucureşti. Locaţia, centrală, va fi anunţată celor înscrişi şi confirmaţi.

Cu cine?
Facilitatorii sunt:

Raluca Dediu – Recruiter de 3 ani, cu experienţă atât în agenţii de recrutare, cât şi în cadrul unui departament de resurse umane într-o companie naţională în care a susţinut traininguri pentru angajaţi. A absolvit studii de Master în Managementul resurselor umane în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

Alina Cărădeanu – Consultant resurse umane cu o experienţă de 2 ani în agenţii de recrutare, antreprenor în domeniu, trainer acreditat ANC, precum şi acreditare CNFPA de manager resurse umane. De 4 ani lucrează cu oamenii prin numeroase proiecte de voluntriat, dar şi prin atelierele pe care le-a susţinut de-a lungul timpului.

Investiţia ta?
50 lei/ participant și cuprinde: sala de curs, materialele, coffee break, diplome de participare și consultanţă după participarea la atelier.

Cum participi?
Te înscrii, până pe 3 martie, la adresa contact@asociatiaedelvais.ro și ne trimiți atașat CV-ul tău. După înscriere te vom contacta pentru paşii următori.