Motivație

Secțiunea aceasta este diferită și totodată specială. Am gândit această pagină pentru voi, toți cei care intrați pe acest site și faceți cunoștință cu micul nostru Univers Edelvais. Noi (Valush, Alina și Roxana) ne-am permis să visăm, să ne implicăm și să ne transformăm visul în realitate. Dacă ați avut vreodată o entitate, un obiect sau o persoană la care să țineți cu adevărat atunci veți înțelege în totalitate de ce ne însuflețim când pronunțăm numele Edelvais.

Cunoaștem importanța comunicării și faptul că o abordare formală va genera încredere și seriozitate. Tocmai din acest motiv am deschis această portiță prin care ne dorim să ne apropiem de voi. Este locul perfect în care putem și puteți să ne spuneți tot ce vă doriți.

Dacă aveți curaj vă invităm să ne trimiteți bucăți scrise din propriul vostru univers și noi vom avea grijă să le postăm pe site. Ne dorim comunicare și nu monolog. De fapt…ne place un pic cam mult să vorbim și suntem chiar gălăgioși atunci când ne ”punem în mișcare”.

Noi vom încerca să ne deschidem sufletele și să vă împărtășim experiențele, bucuriile și trăirile noastre.  Vom încerca să vă prezentăm un București fericit și nu gri. Vom încerca să vă arătăm de ce Edelvais contează pentru noi și care sunt acele lucruri care pe noi ne pun în mișcare.

Vă invit și pe voi să faceți la fel! :)

Semnat: Roxana-Nicoleta

!!!Era să uit: contact@asociatiaedelvais.ro!!!!