Voluntariat

Asociația ”Edelvais” pentru Cultură, Educație, Formare și Tineret este o asociaţie preponderent adresată tinerilor care are drept scop promovarea şi realizarea de activităţi culturale, educaţionale şi de mediu.

Asociaţia EDELVAIS a fost înfiinţată în 2013, deşi suntem la început avem o mulţime de idei şi ne dorim să producem o schimbare în societate, după cum bine ne carecterizează motto-ul nostru ”Blooming the world! .

Activităţile în care te putem implica sunt variate şi sigur vei gasi în Edelvais ceva care să te atraga şi să poţi avea parte de o experienţă autentică.

Căutăm persoane cu simţ de cercetare şi spirit critic, dornice de a învăţa lucruri noi, care pot lucra online la site-ul nostru, blog (grafică, cercetare, scris şi postat articole),  bază de date cu parteneri media, sponsori, linii de finanţare sau locaţii inedite pentru evenimente.

Ne dorim şi voluntari activi, sociabili şi cu spirit organizatoric care să ajute la organizarea şi participarea de traininguri, workshop-uri, conferinţe, dezbateri, proiecţii de film şi orice alte idei de proiecte care apar pe parcurs.

Ne dorim tare mult să te cunoaştem aşa că primul pas este să aflăm mai multe despre tine. Ne poţi scrie la contact@asociatiaedelvais.ro următorul pas fiind o întâlnire în care să discutam ce asteptări ai tu de la acest stagiu încât să fie pe bune şi să ai parte de un proces real de învăţare.

 

Share Button