2% pentru Edelvais!

Ajută-ne să creștem frumos!

Redirecționează 2% din impozitul pe venit către Asociația Edelvais, până la data de 24 mai 2014. Aceștia bani ajung oricum la bugetul de stat! Alege să te implici și să îi redirecționezi unde crezi de cuviință.

DE CE?

Asociația ”Edelvais” pentru Cultură, Educație, Formare și Tineret este o asociaţie preponderent adresată tinerilor care are drept scop promovarea şi realizarea de activităţi culturale, educaţionale, de mediu și dezvoltare personală.

Asociaţia EDELVAIS a fost înfiinţată în 2013, deşi suntem la început de drum avem o mulţime de idei şi ne dorim să producem o schimbare în societate, după cum bine ne caracterizează motto-ul ”Blooming the world! ”.

Banii primiți vor fi investiți în proiecte menite să dezvolte societatea civilă și să crească gradul de implicare al tinerilor în societate.

La finalul anului vom prezenta un raport de activitate pentru a vedea cum au fost banii folosiți, fiindcă pentru noi transparența este foarte importantă.

CUM?

Descarcă și completează Formularul 230 (http://goo.gl/82lbMh), dacă ai venituri din salarii sau, dacă ai venituri din alte surse (drepturi de autor, cedarea folosinței bunurilor s.a.m.d.), completează Formularul 200 (http://goo.gl/j0Bzdg). Dacă nu cunoști suma corespunzătoare (cei 2% din impozitul pe venit), poți lăsa câmpul respectiv din declarație gol, suma va fi calculat ulterior de către organele statului.

Datele de identificare ale Asociației Edelvais sunt în acest visual, vei avea nevoie de numele complet al asociației, de codul de înregistrare fiscală și de contul bancar. La rubrica anul, trebuie să completezi cu 2013.

Depune personal formularul sau trimite-l prin poștă la administrația financiară de care aparții, până la data de 24 mai 2014. Adresa administrației financiare de care aparții este aici: http://goo.gl/lIjcLu. Dacă nu te poți ocupa personal ne poți trimite formularul la adresa de e-mail contact@asociatiaedelvais.ro, iar noi îl trimitem mai departe.

Îți stăm la dipoziție pentru întrebări, nelămuriri și dacă vrei să afli mai multe despre proiectele noastre la contact@acontactsociatiaedelvais.ro.

Îți mulțumim pentru alegerea făcută!