12961553_10209281338738628_7372347022097683203_n

Asociaţia EDELVAIS , parteneră în cadrul proiectului EUROPE: THE BIG PICTURE, finanţat de ERASMUS PLUS

Asociaţia EDELVAIS  a participat în calitate de partener, în perioada 7 – 13 aprilie 2016, la training-ul „Europe: The Big Picture”, organizat de Asociaţia PSIENTIFICA, în Aveiro, Portugalia.

Europe: The Big Picture este un proiect al Asociaţiei PSIENTIFICA, din Portugalia, finanţat din fonduri europene prin programul ERAMUS +. Scopul proiectului a fost acela de a clarifica membrilor asociaţiilor partenere care sunt misiunile, valorile si programele EUROPA 2020, astfel încât aceştia pot crea proiecte cu sens în contextul îndeplinirii obiectivelor EUROPA 2020, în acelaşi timp, contribuind la creşterea Uniunii Europene şi a parteneriatelor între ţările membre.

Astfel, cei 4 reprezentanţi ai asociaţiei, alături de alţi 28 de lucrători de tineret din şase ţări europene (România, Portugalia, Italia, Turcia, Lituania şi Polonia), au avut ocazia să cunoască mai bine obiectivele Europa 2020, în context ERASMUS +, au împărtăşit valori şi idei şi au avut ocazia să contureze idei de proiecte adaptate la obiectivele Europa 2020 şi să creeze parteneriate cu alte asociaţii de tineret din Europa.